Ідеальний універсал BMW M5 з 1990-х виставили на аукціон (Фото)

Один з рідкісних BMW M5 в США продадуть незабаром на одному з аукціонів. За запропоновану експертами Bring A Trailer машину просять 30 тисяч доларів, а пробіг транспортного засобу сягає 400 тисяч кілометрів.

З конвеєра транспортний засіб зійшло ще в 1992-му році, а в цілому інженери зібрали тільки 891 екземпляр. Виробництво німецьких моделей велося в період до 1994 року, але потім обставини змінилися. Запропонована машина знаходиться у відмінному технічному стані, незважаючи на вказаний термін експлуатації і пробіг, який складе майже півмільйона кілометрів.

До 2007 року машина була в розпорядженні у власника в Німеччині. Потім його привезли до Каліфорнії, а через рік перефарбували в новий колір – металік. Щоб усунути недоліки, ще раз забарвлення освіжили чотири роки по тому, замінили майстра і підвіску, поставили нові фари, модернізували вихлопну систему.

Салон обробили шкірою, як крісла, так і дверні панелі. У списку оснащення значаться клімат-контроль, підігрів крісел і інші сучасні опції.


Не пропустіть