Chevrolet Corvette 1978 року помили вперше майже за 50 років (Відео)

Команда YouTube-каналу WD Detailling опублікувала відео миття чергової сарайної знахідки — Chevrolet Corvette С3. Класичне спортивне купе зійшло з конвеєра у 1978 році й до того як опинитися в гаражі встигло наїздити всього 2573 км. Наступні 45 років автомобіль простояв серед бруду та пилу, пише autocentre.ua.

Щоб витягнути його із «ув’язнення», команді довелося замінити ворота, оскільки їх не вдалося відкрити. За ці роки вони поросли виноградними лозами та іншою рослинністю. Цілком очікувано, що доїхати на мийку самостійно Corvette не зміг. Хоча накачати колеса майстра таки змогли.

Більшість бруду їм вдалося видалити дуже легко, тоді як очистити бампери було складніше. У Corvette С3 вони виготовлені із пластику, а не з металу чи скловолокна. Це й стало причиною того, що бампери вбрали більше бруду, ніж інші панелі.

Власник спорткупе перед тим, як припаркувати його в гаражі, зачинив вікна та двері. Завдяки цьому яскраво-червоний шкіряний салон виглядає як новий. Хоча це не завадило мишам проникнути до салону і влаштувати там свої кубла. Достатньо було просто ретельно очистити інтер’єр купе, щоб він засяяв, як 46 років тому.

Завдяки старанній роботі WD Detailling, цей Chevrolet Corvette С3 1978 виглядає як в рік виробництва. Але повернутися на дорогу він зможе лише після того, як побуває в руках професійних механіків.


Не пропустіть