На український ринок зайшли американські електромобілі

Група компаній АІС поінформувала про вихід на український ринок електромобілів, які будуть імпортуватися із Сполучених Штатів, пише replyua.net.

Як повідомляється з посиланням на прес-службу компанії, тепер в Україні підвищиться конкуренція. «У зв’язку зі зростаючим попитом на електромобілі в Україні, компанія АІС Маркет, що спеціалізується на продажу та сервісному обслуговуванні автомобілів з пробігом, почала імпортувати електромобілі Nissan Leaf», сказано в заяві компанії. Компанія АІС вже давно поставляє авто цієї марки, маючи підтверджену сервісну історію обслуговування. На ринок поставляються лише ті моделі, які ніколи не потрапляли в дорожньо-транспортні пригоди, які мають мінімальний пробіг для авто, чий вік становить від трьох до п’яти років.

У компанії підкреслили, що всі електрокари пройдуть сертифікацію в Україні, а також митне очищення і підготовку до продажу. Орієнтовна вартість Ніссана становитиме близько трьохсот тисяч гривень і вище. Також компанія пропонує покупцям придбати електромобілі в кредит.


Не пропустіть