Skoda оснастила модель Octavia 1-літровим турбомотором

Як стало відомо «Дейлі-Мотор», чеський автомобільний гігант Skoda оснастив свою модель Octavia 2017 модельного ряду новим 1-літровим 3-циліндровим турбованим мотором, потужність якого становить 150 кінських сил. Крім того, новинка обзавелася електрокерованими амортизаторами DCC, а також декількома новими режимами роботи мотора, підвіски і рульового управління.

Домогтися поліпшення поведінки Octavia і універсала Octavia Combi, а також паливної ефективності, інженерам «Шкоди» вдалося за рахунок нового аеродинамічного пакету, що включає в себе активні амортизатора, спойлер на даху і покришки з низьким опором коченню.

У моторну гамму «Октавії» увійшов 3-циліндровий 1-літровий турбоагрегат TSI, який змінив 1,2-літровий “атмосферник”. Віддача нової установки складає 115 кінських сил при 200 Нм пікового крутного моменту. У парі з ним працюватиме 6-ступінчаста механічна коробка передач або «робот» DSG з подвійним зчепленням. На розгін з місця до першої «сотні» у автомобіля йде близько 10 секунд. Універсал-версія повільніше седана приблизно на 0,2-секунди.

У салоні новинки з’явилася нова інформаційно-розважальна система MIB другого покоління, а також система бездротової зарядки телефону Phonebox.


Не пропустіть