Mercedes-Benz презентувала спеціалізовані моделі для поліції

На 13-й виставці GPEC (General Police Equipment Exhibition & Conference), що проходить з 6 по 8 травня у Лейпцигу, Mercedes-Benz знову демонструє кілька моделей зі свого поточного асортименту, адаптованих для використання в поліції. Виставка є міжнародним майданчиком, присвяченим питанням внутрішньої безпеки, та привертає увагу спеціалізованих професіоналів та органів безпеки.

Керстен Тріб, керівник напряму прямих продажів та спеціальних транспортних засобів у Німеччині, наголосив на значущості участі у виставці: «На GPEC ми знову можемо наочно показати, що готові запропонувати відповідне рішення для будь-якого спеціалізованого завдання. Наші інноваційні технології підвищення безпеки відповідають суворим вимогам силових структур».

На стенді Mercedes-Benz представлені як оновлені моделі, так і транспорт для спеціальних завдань. Серед них новий Vito Tourer і оновлений E-Class, представлені як патрульні машини, а також особливо захищений S 680 Guard 4Matic класу захисту VPAM VR10 і новий eVito Tourer, адаптований для перевезення службових собак.

S-клас у виконанні S 680 Guard оснащений дванадцятициліндровим двигуном потужністю 612 кінських сил і об’ємом 5980 кубічних сантиметрів, що розвиває максимальний обертовий момент 830 Нм починаючи з 2000 об/хв. Багажник цього розкішного броньованого автомобіля вміщує 390 літрів завдяки частково вбудованому в задній центральний підлокітник холодильника. За ним встановлена броньована перегородка. Mercedes S 680 Guard пропонується у чотирьох- та п’ятимісних конфігураціях, базова ціна складає 457 100 євро.

GPEC, найбільша в Європі закрита виставка, доступна тільки для представників влади, цього року зібрала понад 460 експонентів із 33 країн, представляючи широкий спектр рішень у сфері внутрішньої безпеки.


Не пропустіть