Hyundai випустить оновлену 7-місну Creta

Hyundai затримала випуск оновленої версії семимісного кросовера Alcazar, який є 7-місною модифікацією популярної Creta. Очікувалося, що рестайлінговий Alcazar вийде слідом за звичайною Creta у середині цього року, але тепер його прем’єра намічена лише на вересень-жовтень.

Причиною перенесення термінів став низький попит на модель Alcazar. Якщо звичайна Creta продається тиражем близько 10 000 одиниць на місяць, то семимісна версія розлітається набагато гірше – всього близько 1500 штук щомісяця. На складах дилерів зібралися нерозпродані Alcazar минулих років, і Hyundai вирішила спочатку розпродати ці запаси, перед тим як виводити на ринок оновлену модель.

В екстер’єрі та інтер’єрі рестайлінгового Hyundai Alcazar очікуються зміни в стилі Creta, що нещодавно вийшла: розділена оптика, безрамкова решітка, віртуальна панель приладів. Також кросовер отримає систему кругового огляду, ширший набір помічників водієві та адаптивний круїз-контроль.

Моторна гама, судячи з усього, залишиться незмінною: бензиновий 1,5 л (160 к.с.) та дизельний 1,5 л (115 к.с.), сертифіковані під екостандарт BS6, працюватимуть з 6-ступінчастими МКП або автоматом.


Не пропустіть