У 2018 році Volkswagen представить новий компактний кросовер

У наступному році німецький концерн Volkswagen планує показати свій новий кросовер, який буде базуватися на архітектурі моделі Polo. Дизайн новинки буде виконаний за мотивами концепту T-Cross Breeze.

Експерти кажуть, що основними конкурентами для майбутньої новинки стануть Renault Captur, Peugeot 2008 і Opel Mokka. Новий компактний кросовер отримає виробничу платформу, яка використовується на моделі Volkswagen Polo. При цьому зовнішній вигляд буде запозичений у концепт-кара T-Cross Breeze з відкидним дахом. Виробництво новинки займеться іспанське підприємство, на якому в даний момент випускається модель Polo.

Дуже ймовірно, що в підкапотному просторі нового кросовера виявляться ті ж силові агрегати, якими оснащується Volkswagen Polo. Це 3-х і 4-х циліндрові двигуни. Йдеться як про бензинові, так і про дизельні мотори з потужністю від 74 до 200 «кінських сил». Швидше за все, новинка також отримає і гібридну силову установку, в яку буде входити дизельний двигун на 1,6 літри, а також електричний мотор.


Не пропустіть