Audi частково розсекретила салон новітньої A8 (Відео)

Німецька марка продовжує публікувати короткі відеоролики, які потроху розкривають подробиці, що стосуються майбутньої новинки.

Одним з «героїв» цього ролика є фігурка Спайдермена, що зовсім не випадково: седан нового покоління виступить «офіційної машиною» фільму «Людина-павук: Повернення додому», прем’єра якого запланована на 28 червня, хоча дебют автомобіля відбудеться трохи пізніше – 11 липня.

Новий ролик дозволяє розглянути, що Audi A8 отримає повністю цифрову панель приладів і великий сенсорний екран посеред передньої панелі (при цьому центральна консоль трохи повернута в бік водія). Ще одна деталь – великі екрани на спинках передніх сидінь, щоб пасажири заднього дивана могли дивитися фільми.

До того ж відео демонструє роботу автопілота Traffic Jam Pilot: з цією системою машина, що повзе в пробці, здатна самостійно прискорюватися і гальмувати на швидкостях до 60 км/год, при тому водієві навіть дозволено прибрати руки з рульового колеса.

Очікується, що новинку побудують на платформі MLB Evo. Каркас кузова нової A8 буде являти собою гібридну конструкцію, що складається з чотирьох різних матеріалів – сталі, алюмінію, магнію і карбону. Для з’єднання матеріалів застосовуються 14 різних способів.


Не пропустіть