Перші зображення найбільш розкішного позашляховика BMW

У Мережі опубліковані патентні зображення найбільшого і розкішного кросовера BMW X7, який поки існує лише у вигляді концепту. Зображення були зареєстровані в бразильському патентному відомстві.

Серійна версія майже не відрізняється від передсерійного концепту. У позашляховика все та ж масивна решітка радіатора, але фари трохи менш вузькі – не такі, як на прототипа. Зовні машина сильно відрізняється від того ж Х5, хоча багато спочатку вважали, що Х7 буде просто його збільшеною копією.

Відомі й деякі подробиці про модель. Зокрема, важіль КПП буде прикрашений кристалами Swarovski, а колісна база досягне 3,01 м в довжину, що дозволить з комфортом розташуватися всім пасажирам.

П’ятиметровий кросовер буде запропонований також в семимісному і шестимісному варіантах. В останньому випадку між кріслами другого ряду буде зроблений зручний прохід, щоб можна було потрапити на третій ряд.

Передбачувана маса кросовера складе 2,3 тонни. Під капотом варто чекати новий 4,4-літровий бітурбований V8 з восьмиступінчастою «автоматом» ZF і повним приводом xDrive. Пізніше з’явиться і гібридна версія з можливістю зарядки.

Дебют BMW X7 очікується в найближчі кілька місяців. Цілком ймовірно його поява на автосалоні в Парижі або в Лос-Анджелесі.


Не пропустіть