Евакуатор у Запоріжжі: екстрена допомога автовласникам

Перед тим, як сісти за кермо і виїхати на проїжджу частину, автовласник виробляє поверхневий аналіз працездатності машини. Перевіряється обсяг паливно-мастильних матеріалів, електрику та електроніку, пружність коліс і так далі. Так повинен надходити кожен водій, який дбає про безпеку учасників дорожнього руху.

Автомобільний транспорт у нас один з найбільш використовуваних приватними власниками і для пасажирських перевезень. Це швидко, зручно, практично. Якщо за автомобільною технікою правильно дивитися, машина здатна прослужити десятки років без істотних проблем.

У разі ж, якщо ваша машина не заводиться, потрапила в дорожньо-транспортну ситуацію або встала, як укопана через відсутність пального, викликайте эвакуатор запорожье. Компанія надає кваліфіковані послуги з відбуксировки легкових авто, джипів, мінівенів і комерційного транспорту. Машина евакуатора прибуде максимум за півгодини. Ви не встигнете й оком моргнути, як ваше майно буде акуратно занурено на платформу, надійно закріплене і відбуксували за вказаною адресою.

Евакуатор належить до спеціалізованої автомобільної техніки, призначеної для транспортування авто-, мототранспорту та промислової автотехніки. Послугами автоевакуатора користуються з метою доставки несправного, пошкодженого автомобіля на СТО, заправку, штраф-майданчик, гараж. Нерідко послугами евакуатора користуються клієнти з метою доставки нового авто з салону. Залежно від того, якого типу, яких габаритів і в якому стані відбуксирували транспорт, використовується та чи інша модель автоевакуатора:

з лебідкою;
з маніпулятором;
дворівневий;
для вантажного транспорту.

Запишіть в телефонну книжку вашого смартфона номер автоевакуатора, а також зробіть закладку на комп’ютері на цей сервіс, щоб в разі чого, потрібні контакти завжди були під рукою. Спецтехніка виїжджає на виклики цілодобово. Вам гарантовано оперативне, технологічне і якісне обслуговування за доступною ціною.


Не пропустіть