Сучасні торшери

Людство поки не придумало світильника, який був би зручніше для читання і роботи в кріслі, ніж торшер. Крім того, вдало підібраний підлоговий світильник стає справжньою прикрасою інтер’єру. Саме торшерами і нескінченною різноманітністю їх форм ми приділимо пильну увагу в нашій статті. І постараємося відповісти на питання, а навіщо потрібні торшери.

Оригінальні сучасні торшери стануть яскравим штрихом в модному інтер’єрі. З їх допомогою можна зробити акцент на одній зоні кімнати, наповнивши її затишком, проте їх можна легко перенести, щоб по-новому поглянути на звичну обстановку. У Санкт-Петербурзі можна купити як класичні абажури з бахромою, так і найцікавіші та найоригінальніші моделі підлогових світильників від відомих дизайнерів світу.

Модні тенденції при створенні торшерів

Розглянемо найцікавіші тренди інтер’єрного дизайну 2016-17 року:

У європейських інтер’єрах особливо популярними стали торшери на довгою зігнутою ніжці вони органічно вписуються в інтер’єр стилю модерн завдяки нестандартному дизайну і яскравого абажуру. З його допомогою можна красиво оформити освітлений куточок відпочинку, залишивши іншу частину кімнати в напівтемряві.
Для вітальні або для робочого кабінету можна придбати торшер з вузьким абажуром, що дає спрямований потік світла. Він чітко виділяє певну ділянку інтер’єру: це може бути письмовий стіл або крісло біля книжкової полиці.
Не втрачає актуальності торшер зі столиком: він затишно виглядає і при цьому найбільш функціональним. Столик розташовується так, щоб на нього було зручно ставити телефон, класти книги і т. Д.
Ще один цікавий варіант, що прийшов в європейські інтер’єри з Італії торшери з витончено зігнутої стійкою, нагадує лебедину шию. Фото дозволить оцінити, наскільки цікаво вони виглядають.
Як вибрати торшер?

Якщо вас зацікавив торшер каталог допоможе підібрати цікаві дизайнерські світильники з Німеччини, Італії та інших країн Європи за доступними цінами. При виборі потрібно орієнтуватися не тільки на форму абажура: торшер повинен стати гармонійною частиною обстановки. Враховується напрям світлового потоку, форма ніжки, матеріал виготовлення абажура і інші параметри.


Не пропустіть