Новий великий мінівен Volkswagen: перші зображення

Буквально на днях в Мережі були опубліковані свіжі шпигунські фотознімки повністю нової моделі німецького бренду, на основі яких зробили власні рендери автомобіля.

Мінівен Volkswagen, який отримає ім’я Viloran, зараз проходить випробування на дорогах Китаю. З’явилися шпигунські фотографії zrs дозволяють досить точно відтворити зовнішність майбутньої новинки. Перш за все, звертає на себе увагу масивна передня частина, зроблена в стилістиці кросовера Touareg, причому решітка радіатора може стати ще більшою по висоті. Фари мають схожу з Туарегом форму, в цілому ж передня частина рясніє хромованими перекладинами – як на решітці, так і на бампері.

На Touareg схожі і боковини за рахунок поясних виштамповок, які піднімаються над задніми колісними арками. Ззаду також багато хрому: ліхтарі об’єднані між собою вузьким молдингом, а в нижній частині за допомогою хромованих елементів, що розтягнулися по всій ширині корми, зроблена імітація патрубків вихлопної системи. Задні двері будуть розсувними.

Головним ринком для нового мінівена стане Китай, де зберігається стабільний попит на автомобілі з цим типом кузова, незважаючи на зростаючу популярність кросоверів. Чи буде машина представлена ​​в інших країнах – поки невідомо. Очікується, що Viloran за розмірами перевершить нинішній Volkswagen Sharan (його довжина становить 4952 мм). Про технічну складову майбутньої новинки судити поки рано, можна лише відзначити індекс на багажних дверях мінівена – 380TSI, який в Китаї відноситься до 220-сильної «турбочетвірки» серії ЕА888.


Не пропустіть