Volkswagen висміяв Subaru Outback в новому ролику, присвяченому електрокару ID.4 (Відео)

Фіаско Volkswagen з перейменуванням в Voltswagen змусило людей заговорити про компанію. Однак в той же час це кинуло тінь на пару нових рекламних оголошень для ID. Один з них з’явився приблизно в той же час, коли неповний прес-реліз про зміну імені «просочився» в Інтернет, відволікаючи увагу від нового електричного позашляховика VoA.

30-секундний ролик розповідає про те, що ID.4 «краще для вашої родини» і що електрична трансмісія позашляховика мовчить, дозволяючи людям «насолоджуватися солодкими звуками природи». Це все прекрасно і вишукано, поки на деякий час не з’явиться Subaru Outback з двигуном внутрішнього згоряння, що перериває музику матері-природи.

VW пасивно-агресивно критикує власників Subaru Outback, особливо з наклейками «Я люблю природу», за те, що вони не піклуються про навколишнє середовище. Суть реклами полягає в тому, що ID.4 добре захищає нашу тендітну природу, в той час як традиційний автомобіль, оснащений бензиновим двигуном, не тільки шкідливий для навколишнього середовища, але і дратує своїми звуками.

У рекламі можна помітити контраст між бездоганно чистим зовнішнім виглядом VW ID.4 і брудним кузовом Outback, що ще раз вказує на відмінності між EV і ICE. ID.4 приєднається до Tiguan, Atlas і Atlas Cross Sport в лінійці VoA. Сукупні продажі позашляховиків з двигунами внутрішнього згоряння досягли майже 58000 одиниць в першому кварталі 2021 року.

Звичайно, Subaru продала майже 139 000 позашляховиків з бензиновим двигуном (включаючи універсал Outback) за той же проміжок часу і запізнилася на вечірку з електрикою. Він об’єднується з Toyota для створення позашляховика з нульовим рівнем викидів, який потенційно називається Evoltis, тоді як VW вкладає великі кошти в нові моделі без ДВЗ.

ID.5 і ID.6 виходять в цьому році на деяких ринках. За ними у 2022 році вийдуть ID Buzz, ID.1 початкового рівня в 2025 році і седан Trinity в 2026 році.