Стартувало виробництво культового позашляховика Nissan Pathfinder нового покоління (Фото)

Nissan побудував перший примірник Pathfinder 2022 року на своєму заводі в Смирні, штат Теннессі, напередодні виходу нового позашляховика на ринок цього літа.

«Початок виробництва нового Pathfinder знаменує собою ще одну важливу віху в нашій історії розвитку Nissan NEXT. Команда заводу в Смирні дуже рада представити нову версію цього культового автомобіля», – говорить Джефф Янгінер, віце-президент Nissan Smyrna Vehicle Assembly Plant.

Нагадаємо, що від попередника новинка відрізняється модифікованою решіткою радіатора, переглянутими фарами, а також більш обтічною лінією даху. П’ята дверка отримала характерний незграбний дизайн і великий напис Pathfinder.

Інтер’єр нової генерації позашляховика відрізняється наявністю бездротової зарядки для смартфона, точкою доступу Wi-Fi, аудіосистемою Bose з 13 динаміками, камерами кругового огляду і навігатором. У базовій версії кросовер має 10 подушок безпеки, системи екстреного гальмування перед перешкодою і попередження про виїзд з займаної смуги, а також функцію контролю «сліпих» зон.

Під капотом нового Nissan Pathfinder встановлений 3,5-літровий атмосферний силовий агрегат, віддача якого становить 284 кінських сили. Спільно з мотором працює 9-швидкісна автоматична трансмісія.

Клієнти зможуть вибрати абсолютно нову інтелектуальну систему повного приводу, яка пропонує не менше семи різних режимів як для руху по дорогах, так і по бездоріжжю. Крім того, новий Nissan Pathfinder може буксирувати вантажі вагою до 2,7 тонни.

Детальна інформація про ціни на новий Nissan Pathfinder 2022 року буде оголошена в найближчі тижні.


Не пропустіть