Volkswagen Tayron пережив рестайлінг (Фото)

Призначений для китайського ринку кросовер Volkswagen Tayron отримав рестайлінг. Інтер’єр новинки ще не розсекречена, але можна припустити, що оновлений SUV отримає планшет мультимедіа.

Шпигунські фотографії рестайлінгового кросовера Volkswagen Tayron у камуфляжі були опубліковані ще минулої осені. Тепер у базі Мінпрому КНР з’явилися фотографії моделі без камуфляжу. Нагадаємо, що автомобіль дебютував у 2018 році і розроблявся спеціально для Китаю. Найближчим родичем є Volkswagen Tiguan.

Рестайлінгова модель отримала новий передній бампер, а на радіаторній решітці з’явилися «ікси». Задні ліхтарі поєднані смугою. “Заряджена” версія R-Line також отримала більш агресивні бампери та вертикальні діодні ДХВ.

Фотографій інтер’єру на даний момент немає. Ймовірно, як і інші нові моделі Volkswagen для КНР, Tayron отримає нову медіасистему з великим тачскрином, що піднімається над новою ж передньою панеллю.

Технічні характеристики залишилися без змін. Автомобіль обладнаний бензиновими чотирициліндровими двигунами об’ємом 1,4 серії EA211 та 2,0 TSI EA888. Перший агрегат здатний видати 150 к.с., а у другого два варіанти – 186 або 220 к.с. Силові установки працюють у парі виключно з 7DSG. Повний привід 4Motion призначений тільки для автомобілів з двигуном 220 к.с.

Дебют оновленої версії Tayron очікується на Пекінському автосалоні, що відкриється у квітні.