З’явились перші фото нового універсала Skoda Superb (Фото)

Чеський виробник Skoda все ж таки планує найближчим часом оновити одну з флагманських моделей — Superb. Прототипи перспективної новинки активно проходять випробування.

Судячи з усього, автомобіль мав повний серійний кузов «універсал», а також остаточні фари.

Щодо силових параметрів, то автомобілю будуть доступні чи не всі варіанти двигунів, які пропонуються на ринку. Поряд із модифікаціями, оснащеними стандартними ДВЗ, покупцям будуть запропоновані версії з м’яким гібридом, а також із установкою, яка передбачає можливість підзарядки електричної доважки. За якою ціною автомобіль дебютує на ринку, поки що розробниками не повідомляється.

Нагадаємо, Skoda Superb — це ліфтбеки або універсали, що виробляються чеською компанією Skoda з 2001 року. Виробник офіційно кваліфікує модель як середнього класо-розміру. Superb – флагман модельного ряду Skoda. Його історія почалася ще в далекому 1934 році, коли був представлений перший автомобіль класу «люкс» з таким ім’ям. З плином часу модель зазнала безліч корінних змін. До 1947 року навіть випускалася версія з 4-х літровим 8-циліндровим двигуном потужністю 95 кінських сил.


Не пропустіть