Chery випустить кросовер Chery Tiggo 8 Pro з новим дизайном та повним приводом (Фото)

У Мережу просочилися шпигунські фото незвичайної версії кросовера Chery Tiggo 8, зроблені під час дорожніх тестів у Китаї. За інформацією, опублікованою на сайті “Китайські автомобілі”, екземпляр, що потрапив в об’єктиви папараці, може цілком виявитися серійною модифікацією засекреченої моделі бренду під внутрішнім індексом T18P.

Зовнішній вигляд автомобіля, представлений на фото, поєднав у собі риси всіх актуальних виконань Tiggo 8. Так, його передня частина один в один збігається з “передком” флагманського Tiggo 8 Pro, бічний молдинг виконаний у стилістиці класичного Tiggo 8/8 Plus, а оформлення п’ятих дверей і з’єднаних планкою задніх ліхтарів повністю копіює стандартну “вісімку”. При цьому позашляховик отримав чотири патрубки вихлопної системи, як у 2-літрових версій Tiggo 8/8 Plus Kunpeng.

Судячи з позначення 290T на багажних дверях, під капотом авто встановлений 1,6-літровий турбомотор, що розвиває 290 к.с. Шильдик AWD повідомляє, що це повнопривідний крос, а розташування запасного колеса свідчить, що в салоні автомобіля розташовано три ряди сидінь.


Не пропустіть