Mercedes-Benz представив новий 800-сильний седан Mercedes-AMG S 63 E Perfomance (Фото)

Виробник Mercedes-Benz представив новий «заряджений» Mercedes-AMG S 63 E Perfomance. Це седан із гібридною силовою установкою, який, як стверджують німці, стане еталоном у своєму сегменті. Зазначається, що авто поєднує розкіш S-класу з неймовірними спортивними характеристиками на рівні «Формули-1».

Новий Mercedes-AMG S 63 E Perfomance оснащений 4,0-літровим двигуном V8 з подвійним турбонаддуванням та гібридною трансмісією AMG. Сукупна потужність гібридної силової установки досягає 791 к.с.. Розгін від 0 до 60 миль на годину (близько 96,5 км/год) займає лише 3,2 секунди, а максимальна швидкість становить 180 миль на годину (289,7 км/год).

У списку оснащення значаться підвіска AMG Ride Control+, система стабілізації AMG Active Ride Control та система керування задніми колесами. Також слід згадати про наявність високопродуктивної батареї ємністю 13,1 кВт*год, яка підтримує заряджання в тому числі від звичайної побутової розетки.

В салоні – високоякісна обробка S-класу з характерними рисами AMG. Також є фірмова інформаційно-розважальна система MBUX з цифровою панеллю приладів, проекційним дисплеєм і мультимедійним екраном на центральній консолі, а також рульове колесо AMG Performance зі здвоєними спицями.

Цінник на Mercedes-AMG S 63 E Perfomance буде оголошена ближче до старту продажів.