З’явилися перші зображення салону нового Hyundai Solaris (Фото)

Компанія Hyundai продовжує «розсекречувати» седан Solaris нової генерації, також відомого як Verna. Цього разу виробник частково показав інтер’єр новинки, який, як і екстер’єр, повинен змінитися майже до невпізнанності.

Судячи з фото, у салоні новинки з’явиться вигнута «двоекранна» панель, у лівій частині якої розміститься цифрова панель приладів діагоналлю 10,25 дюйма, а в правій – аналогічний за розміром дисплей мультимедійного комплексу.

Центральні дефлектори вентиляції змістяться трохи нижче, а на блоці керування кліматом із традиційними «крутилками» вперше з’являться сенсорні кнопки. З опцій також обіцяно преміальну аудіосистему Bose з 10 динаміками та функціональні передні крісла, яким у топ-версіях дістануться підігрів та вентиляція.

Раніше стало відомо, що зовні новий Hyundai Solaris виглядатиме «агресивніше» і «свіжіше» попередника – йому дістануться широкі радіаторні ґрати, незвичайна головна оптика зі світлодіодним «поясом» денних ходових вогнів і задні ліхтарі, зроблені у вигляді єдиної плашки з «відгалуженнями» по краях.

Прем’єра оновленого седана відбудеться 21 березня.