Fiat розповів додаткові деталі про Grande Panda (Фото)

Fiat відзначає свій 125-річний ювілей, презентуючи новий електромобіль 500e Giorgio Armani та розкриваючи додаткові деталі про модель Grande Panda. Grande Panda стане першим представником нової глобальної лінійки Fiat, яка планується до виходу на ринок Північної Америки.

Сьогодні були оприлюднені характеристики електричної версії Grande Panda. Автомобіль оснащений батареєю ємністю 44 кВт/год, яка живить електромотор потужністю 111 кінських сил (83 кВт). Очікується, що запас ходу за стандартом WLTP перевищить 320 км, що є дуже вражаючим показником, особливо з огляду на стартову ціну, яка буде меншою за 25 000 євро.

Fiat також підтвердив плани випуску гібридної версії Grande Panda, але подробиці поки що не розкривалися. Очікується, що ця модифікація буде оснащена трициліндровим двигуном потужністю 100 кінських сил (75 кВт), 48-вольтовою літій-іонною батареєю та шестиступеневою коробкою передач з інтегрованим електромотором потужністю 28 кінських сил (21 кВт).

Fiat представив також декілька фотографій інтер’єру Grande Panda. Салон виконаний у яскравих кольорах і оснащений 10-дюймовою цифровою панеллю приладів та 10,25-дюймовою інформаційно-розважальною системою. Інтер’єр доповнюють двоспицеве кермо, мінімалістичний важіль перемикання передач та «Bambox» на панелі приладів.

Джерело carscoops.com