Представлено ювілейний 911 Carrera GTS Cuarenta Edition (Фото)

Porsche випустила спеціальну версію 911 Carrera GTS Cuarenta Edition, присвячену 40-річчю іспанської філії Porsche Ibérica. Ця модель має ексклюзивне оздоблення кузова та салону, натхнене епохою 1980-х. Кузов пофарбовано в зелений колір Quercusverde, який нагадує листя кам’яного дуба, популярного дерева в Іспанії.

Cuarenta Edition – це спільна робота мадридського офісу Porsche, відділення персоналізації Sonderwunsch та студії Style Porsche. Дизайн натхненний культурою Піренейського півострова. Декор автомобіля включає захисну плівку на задніх крилах, популярну у 80-х, та двокольорові колеса, що відсилають до перших років роботи Porsche Ibérica.

Інтер’єр прикрашений шкірою Truffle Brown та Cohiba Brown, що нагадує про майстрів-сідельників, а також текстилем з відомим візерунком Tartan. Такий дизайн створює унікальну атмосферу всередині автомобіля.

Силова установка залишилася стандартною, але модернізованою: гібридна система на базі опозитної «шістки» 3.6. Вона забезпечує 541 кінську силу і 610 Нм крутного моменту, що на 61 кінську силу більше, ніж у попередника.

911 Carrera GTS Cuarenta Edition розганяється з місця до 100 км/год за три секунди та має максимальну швидкість 312 км/год, що робить його не лише стильним, а й потужним спорткаром.

Джерело Porsche