Названо 5 найменш надійних автомобілів: власники радять триматися від них подалі

Американська некомерційна організація “Consumer Reports”, відома своїми дослідженнями та захистом прав споживачів, опублікувала список п’яти найменш надійніших автомобілів. Рейтинг був складений на основі опитування власників автомобілів, які поділилися своїм досвідом щодо технічних проблем, з якими вони стикалися після покупки.

На першому місці опинився позашляховик Jeep Wrangler, який визнано найменш надійним автомобілем. Найчастіші проблеми, які відзначали власники, стосувалися двигуна, керма та системи підвіски. Останнім часом Jeep Wrangler отримав три відгуки через ці несправності.

На другому місці знаходиться Jeep Grand Cherokee. Актуальне покоління цього автомобіля вже стикнулося з п’ятьма відгуками, що стосуються двигуна, підвіски, клімат-контролю та електрики. Незважаючи на покращення, проблеми з надійністю залишаються.

Третє місце посів седан Volkswagen Jetta, який часто стикається з проблемами з трансмісією, рульовим управлінням, гальмами, клімат-контролем та електронікою. Ці проблеми роблять його менш надійним вибором для споживачів.

На четвертому місці опинився Nissan Frontier (також відомий як Navara). Цей автомобіль мав дві відгукні кампанії через проблеми з трансмісією, рульовим управлінням, підвіскою, клімат-контролем, гальмами та електронними системами.

П’яте місце зайняв Jeep Grand Cherokee L. Слабкими місцями цієї моделі були названі коробка передач, елементи шасі та електрика. Незважаючи на те, що він є новішою версією, проблеми з надійністю залишаються значними.

Таким чином, у цьому антирейтингу три з п’яти найменш надійних автомобілів належать до марки Jeep, що свідчить про серйозні проблеми з надійністю цієї лінійки.