Америка отримає абсолютно інший VW Tiguan (Фото)

Новий VW Tiguan 2025 року, який скоро дебютує на ринку США, матиме дизайн, відмінний від європейської версії. Як свідчать офіційні фото китайської моделі VW Tayron L, очікується, що американський Tiguan буде схожий на неї, з елементами дизайну від VW ID, включаючи розкладний капот і світлодіодні фари на всю ширину.

Китайський VW Tayron L значно більший за європейський Tiguan, маючи довжину 4684 мм і колісну базу 2791 мм. Модель буде доступна в комплектації R-Line, яка додасть спортивності за рахунок агресивних бамперів і 20-дюймових легкосплавних дисків.

В Китаї Tayron L пропонуватиметься з трьома бензиновими двигунами з турбонаддувом, включаючи 1,5-літровий мотор на 158 к.с. і дві версії 2,0-літрового двигуна на 184 і 217 к.с. У США VW Tiguan 2025 року очікується з більш ефективним 2,0-літровим турбомотором і, можливо, гібридним варіантом.

Офіційний північноамериканський дебют нового Tiguan очікується найближчими місяцями. Крім того, існують чутки, що Tayron L може з’явитися і в Європі як семимісний позашляховик, замінивши Tiguan Allspace.