Новий Ford Everest отримав версію для серйозного бездоріжжя (Фото)

Ford представив позашляховик Everest Tremor в Австралії, розширивши його можливості для бездоріжжя. Заснований на Ranger, цей позашляховик отримав модернізовану підвіску з амортизаторами Bilstein і новими пружинами, а також додатковий дюйм кліренсу. Модель оснащена шинами General Grabber AT3, режимом руху Rock Crawl для кращого зчеплення, а також має унікальну передню решітку, бічні підніжки та сталеву опорну пластину.

Всередині Ford Everest Tremor пропонує шкіряні сидіння з тисненням Tremor, акценти з чорного дерева, всепогодні килимки та двозонний клімат-контроль. В основі позашляховика лежить комплектація Sport, тому він добре оснащений вже в базовій версії.

Під капотом Everest Tremor використовує 3,0-літровий турбодизель V-6 з потужністю 247 к.с. та 600 Нм обертового моменту Потужність передається через 10-ступінчасту автоматичну коробку на систему повного приводу.

Ціна на Ford Everest Tremor в Австралії стартує від 76 590 австралійських доларів, що еквівалентно приблизно 51 700 доларів США. Ця сума на 5500 доларів нижча, ніж ціна базового Ranger Raptor, але вартість може змінюватися залежно від місцевих податків і опцій.

Джерело motor1.com