Електричний Range Rover виїхав на фінальні тести (Фото)

Range Rover Electric вже набув популярності, адже понад 41 000 людей записалися в список очікування. Незважаючи на обмежену інформацію про модель, шпигунські фотографії, зроблені під час тестування в південній Європі, починають розкривати деякі деталі.

Основною відмінністю моделі є частково закрита решітка з вузькими горизонтальними прорізами та відсутність вихлопних труб. Автомобіль оснащений невеликими легкими колесами, ймовірно, для збільшення запасу ходу. Також JLR оголосила, що Range Rover Electric використовуватиме FSC-сертифіковані шини від Pirelli, виготовлені з натурального каучуку та віскози.

Фото: carscoops.com

Позашляховик буде побудований на модульній поздовжній архітектурі (MLA), яка підтримує двигуни внутрішнього згоряння, гібридні та електричні силові установки. Він також матиме 800 В електричну архітектуру з власноруч зібраними батареями та електроприводами.

JLR також анонсувала нову систему контролю тяги для Range Rover Electric, яка значно покращує зчеплення на бездоріжжі. Ця система забезпечує набагато швидшу реакцію крутного моменту на кожному колесі, що сприяє кращій продуктивності позашляховика, здатного долати воду глибиною до 850 мм, що робить його найбільш прохідним серед розкішних електричних SUV.

Фото: carscoops.com
Джерело carscoops.com