В Україні виявили рідкісний позашляховик Lexus 2007 року в ідеальному стані (Фото)

Українському блогеру Roma Urraco вдалося відшукати чергову «капсулу часу». Йдеться про Lexus LX470 2007 року випуску з пробігом усього 39 тисяч кілометрів. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі.

Фото: Roma Urraco

За його словами, це не просто звичайний LX, а одна із 400 випущених машин «фінальної» спецверсії Limited Edition, яку легко ідентифікувати по декору із темного дерева в салоні.

Фото: Roma Urraco

Ця модель має майже культовий статус в Україні і, незважаючи на вже досить поважний вік – все ще користується популярністю серед фанатів марки.

Фото: Roma Urraco

«Офіційні дилери Lexus їх не возили, тому все що ви бачите на вітчизняних теренах – це імпорт із США та країн Близького Сходу. Конкретно цей екземпляр був привезений новим із Америки ще в ті “золоті роки” українського авторинку та весь час перебував в руках одного єдиного власника. Такий ось “єдиноріг”», – пише блогер.

Фото: Roma Urraco

Великий представницький позашляховик Lexus LX 470 є по суті люкс-версією моделі Toyota Land Cruiser 100, що цілком закономірно, адже попередник LX 450 був прямим нащадком Toyota Land Cruiser 80. Lexus LX 470 має рамну конструкцію. Під капотом у нього знаходиться V8 об’ємом 4,7 л потужністю від 230 до 268 к.с..