Суперкросовер Ferrari Purosangue підготують для бездоріжжя (Фото)

Ательє Delta4x4, відоме своїми екстравагантними позашляховими складаннями, опублікувало перші ілюстрації, присвячені модифікованому суперкросовер Ferrari Purosangue. Поки що екстремальний позашляховик існує тільки у вигляді рендерів, які ательє розмістили на своїй сторінці в Інстаграм, але з високою ймовірністю ательє доведе ідею до практичного втілення.

На рендерах зображено Ferrari Purosangue, підготовлене для позашляхових експедицій. Добре видно збільшений дорожній просвіт, брутальні колісні диски з грязьовою гумою та багажник на даху, що приховує намет.

Фото: Delta4x4
Фото: Delta4x4

Тюнери також «забезпечили» кросовер набором навісного обладнання. Це, наприклад, кілька додаткових світлових панелей на бампері, капоті та багажнику, а також запасне колесо та лопата на п’ятих дверях. Примітно, що ательє Delta4x4 зберегло позашляховику заводські аеродинамічні бампери.

Фото: Delta4x4

Найімовірніше, силовий агрегат також чіпати не стануть. Ferrari Purosangue, представлений восени 2022 року, оснащується 725-сильним V12 об’ємом 6,5 літра у поєднанні з восьмиступінчастим “роботом” та повним приводом.