Показали новий 7-місний позашляховик Mitsubishi (Фото)

Mitsubishi готує до прем’єри новий семимісний позашляховик, який наразі існує як концепт-кар. Хоча офіційної назви ще немає, деякі журналісти припускають, що модель може називатися Adventure, новим Pajero Sport або трирядним XForce. Розробники зберігають деталі проекту в таємниці, але дизайнери з Top Gear створили рендери можливого зовнішнього вигляду новинки.

На неофіційних зображеннях автомобіль має знайомий стиль Dynamic Shield із великою квадратною решіткою радіатора, замість трапецієподібної форми моделі XForce. Профіль виглядає м’язистішим завдяки розширювачам колісних арок із пластику, що додає позашляховику агресивного вигляду.

Задня частина, представлена на рендерах, нагадує бюджетний кросовер XForce з номерним знаком на задніх дверях і чорними стійками, що створюють ефект “даху, що витає”.

Фото: topgear.com

Технічні характеристики новинки поки не розкриваються, але ймовірно, що вона використовуватиме 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 104 к.с., знайомий за моделями Xpander та XForce. Можливий також гібридний варіант із 1,6-літровим двигуном і електромотором, що забезпечують сумарну потужність 114 к.с.

Очікується, що новий семимісний позашляховик отримає незалежну передню підвіску McPherson і торсіонну балку ззаду, яка дозволить встановити сидіння третього ряду. Прем’єра автомобіля запланована на 2025 рік.

Джерело topgear.com