В Україні засвітився перший розкішний кросовер Maserati Levante (Фото)

Зовсім недавно, навесні 2016 року, Maserati презентувала свій перший кросовер в історії. Як відомо, в нашій країні різні позашляховики користуються величезною популярністю. Причому ціна в даному випадку відіграє другорядну роль. Просто поглянь на дороги, які забиті преміум-кроссоверами.

Поява позашляховика Мазераті було питанням часу, і цей час настав. Як мінімум один Maserati Levante вже є в Україні. Машину на транзитних номерах опублікував «ТопЖир».

Правда, як з’ясувалося пізніше (після появи водія), ось цей – тестовий. Зокрема, на даний момент тест-драйв Maserati Levante в Україні проводять наші колеги з «Автоцентру».

Нагадаємо, ціна Maserati Levante в Україні стартує від 76 555 євро на дизельну модель, від 71 334 євро – на бензинову версію.

Позашляховик пропонується з 3-х літровим бензиновим двигуном V6 твін-турбо, потужністю 350 к.с. або 430 к.с., або ж з 3-х літровим дизельним двигуном V6, потужністю 275 к.с. Обидва двигуни працюють в поєднанні з фірмовою інтелектуальною системою повного приводу Q4. Силові агрегати при цьому працюють в парі з автоматичною 8-ступінчастою коробкою перемикання передач, з вбудованою системою Start & Stop.


Не пропустіть