Відомо, коли презентують седан Mercedes-Benz A-Class

Німецький автомобілебудівний концерн Mercedes-Benz має намір розширити перелік моделей, в основі яких лежить технологічна архітектура MFA. Мова, зокрема, йде про плановане поповнення A-Class, який крім оновленого хетчбека буде представлений і “четиридверка”. Седан Mercedes-Benz A-Class презентують в 2018 році.

В даний момент, нагадаємо, шасі MFA використовується для A- і B-Class, а також для кросовера GLA і седана / універсалу CLA.

Прийдешня “четиридверка” A-Class буде характеризуватися більш простим конструктивним виконанням, ніж, наприклад, седан CLA. Це має сприяти збільшенню комфорту пасажирів, особливо заднього ряду.

Mercedes-Benz A-Class в чотиридверному кузові буде в першу чергу призначатися для ринків Північної Америки і Китайської Народної Республіки – тобто для територій, де покупці автомобілів віддають перевагу седанам, а не хетчбекам.

Машина, імовірно, буде як передньо-, так і повнопривідною. За непідтвердженими офіційно даними, одним з силових агрегатів буде двигун з турбонаддувом, робочий об’єм якого складе два літри.

Продажі седана Mercedes-Benz A-Class почнуться не раніше 2018-го року.


Не пропустіть