Три важливі чинники по супроводу ресурсу

Першим важливим фактором по супроводу вашого ресурсу буде написання на нього цікавою інформацією. Але тут не все так просто як ви могли спочатку подумати. Чому? Справа в тому, що багато (переважна більшість) пишуть повна маячня на свої ресурси в результаті цього просто знищуючи їх і втоптуючи в бруд себе. Як необхідно супроводжувати сайт за допомогою контенту? В першу чергу стаття повинна бути на ключовий запит користувача по пошуковому запиту. Це ви дізнаєтеся в інтернеті детальніше. Далі – ваша стаття обов’язково повинна давати відповідь на питання людини, який потрапив на ваш сайт. Якщо відповіді не буде, то він просто піде від вас.

Крім того контент обов’язково повинен бути цікавим, оскільки навіть дуже корисна інформація, подана вкрай нудно, чи не буде подолана і половиною користувачів. Так що тут приділіть найпильнішу увагу.

Другим фактором буде усунення дублів. Справа в тому, що якщо вчасно не займатися видаленням заважають вашому ресурсу дублів, то в кінцевому підсумку буде два варіанти подій – перший варіант полягає в тому, що ви не будете отримувати користувачів на ресурс, а безпосередньо сама робота сайту буде сильно гальмувати. І другий варіант полягає в тому, що ваш сайт просто знищиться. Хостинг не витримає навантаження і ви будете заблоковані. Щоб hosting витримав навантаження, замовляйте тыльки у найкращих, таких як thehost.ua

Третім фактором буде дизайн. Справа в тому, що при створенні свого сайту обов’язково необхідно приділити пильну увагу дизайну. Чи не переборщіть з ним, оскільки в такому випадку він буде важити невиправдано багато і в результаті цього створювати зайве навантаження на сервер. Через що ви можете просто втратити ресурсу, причина вказувалася в другому факторі).

От і все. Як бачите, при створенні свого сайту для більш його якісного просування вам обов’язково необхідно приділяти пильну увагу таким факторам, як якісний і навчальний контент, своєчасне усунення дублів і робота з оптимізацією дизайну. Перелічимо деякі важливі підсумки статті, щоб ви змогли зрозуміти головну думку:

Перший висновок полягає в тому, що контент є королем і працювати над ним необхідно якомога більше (в іншому випадку ваш ресурс не вийде назвати якісним).

Другий висновок полягає в тому, що якщо ви не вб’єте дублі, вони вб’ють ваш ресурс. Запам’ятайте це як аксіому. Але занадто багато не витрачайте на це часу (приберіть основу, всіх вам зачистити все одно не вийде).

І останній висновок полягає в тому, що якщо ви зробите занадто хороший дизайн, ви надасте ведмежу послугу своєму ресурсу.