Новий кросовер від Citroen: фото

Французький автовиробник офіційно розсекретив нову модель під назвою E-Mehari, пише auto.mail.ru.

Компанія Citroen офіційно розсекретила серійну версію кросовера з відкритим верхом під назвою E-Mehari. Продажі автомобіля на домашньому ринку виробника у Франції почнуться навесні 2016 року.

Прообраз Citroen E-Mehari під назвою Cactus M був показаний на Міжнародному автосалоні у Франкфурті восени 2015 року. По дорозі на конвеєр модель отримала цілий ряд відмінностей. Наприклад, інші фари головного світла, бампери і кузовні панелі. Більш того, в основі Citroen E-Mehari, на відміну від Cactus M, лежить інша платформа – від кросовера Bolloré Bluesummer.

Одночасно новинка схожа на оригінальний Citroen Mehari, що випускався з 1968 по 1988 рік. Розміри Citroen E-Mehari – 3,81 м х 1,87 м х 1,65 м. У рух кросовер наводиться силовою установкою, що складається з 68-сильного електромотора і літій-полімерного акумулятора ємністю 30 кВт∙год. На одній зарядці автомобіль здатний подолати 200 км у міському циклі і 100 км – в заміському. Максимальна швидкість – 110 км/год.

Також представники Citroen відзначають, що, як і оригінальний Mehari, новий E-Mehari має високу практичністю. Наприклад, автомобіль отримав термоформованной кузов із пластику, який не піддається корозії, не вимагає фарбування і стійкий до легких ударів за рахунок своєї еластичності. Замість даху і бічних вікон у «Е-Мехарі» застосовується прозорий тент. Крім того, автомобіль можна мити за допомогою струменя води як зовні, так і всередині.


Не пропустіть