Армійський УАЗ застряг на американському військовому полігоні (Відео)

У Північній Америці чимало шанувальників радянських автомобілів. У Лос-Анджелесі вже близько трьох років існує клуб СРСР Garage, який організовує зустрічі власників автомобілів з «Союзу». Нещодавно його засновник Олександр Борисов вирішив випробувати УАЗ-469 на позашляховій трасі, про що розповів на каналі.

Армійський УАЗ-469 по всій видимості був доставлений з Канади, куди свого часу було налагоджено постачання радянських авто.

Машина звичайнісінька, кольору хакі. Однак «уазик» для офф-роуд покатушек приїхав не свої ходом, а на лафеті. Як зазначив Олександр, проїхати на такому джипі зі швидкісного хайвею близько 60 миль – справа не з приємних.

Заїхати на позашляхову трасу може будь-хто на джипі. Все що потрібно, це заплатити 15 доларів і не з’їжджати з позначеного маршруту. Одним з найефектніших перешкод є подолання невеликої річки. Ось тут радянський «козлик» і зганьбився, застрягши прямо на середині водойми. Виявляється, у машини не включився передній міст і вона вперлася колесами в камені. Добре, що на виручку прийшов пікап Toyota Tundra.

На позашляховій трасі УАЗ-469 місив бруд з шістьма пасажирами в салоні. Особливо дісталося гальорці. На жорстких відкидних сидіннях по бортах можна запросто відбити нирки. Саме так охарактеризувала свою поїздку одна з пасажирок.

Джерело segodnya.ua

Не пропустіть