Надзвичайний тюнінг Cadillac Escalade 2016 (відео)

Специфічним клієнтам присвячується. Американська компанія Lexani Motorcars відома як виробник модних колісних дисків. Але і тюнінгові амбіції їй не чужі. Працюють хлопці в специфічних нішах. Наприклад, свіжий Cadillac Escalade 2016 модельного року вони перетворили в розважальну вседорожню фортеця Lexani Viceroy. Фортеця – тому що позашляховик володіє бронею, хоча зовні це цілком собі стандартний люксовий SUV, пише motorglobe.org.

Внутрішнє оздоблення Lexani Viceroy нагадує скоріше приватний VIP-літак (або навіть космоліт), а не наземний засіб пересування. Головне місце займають два шикарних крісла, над якими в буквальному сенсі сяє зоряне небо з тисяч мікроскопічних світлодіодів. Схоже рішення успішно використовує Rolls-Royce в обробці своїх седанів. У розпорядженні головних пасажирів є величезний 48-дюймовий телевізор Samsung 4K з діагоналлю 48 дюймів і роздільною здатністю 3840х2160. Зв’язок із зовнішнім світом забезпечують Mac Mini і Apple iPad Air II. Спорідненість з авіацією підкреслюють висувні металеві столики.

Обговорювати вартість такої фортеці компанія буде тільки з клієнтом. Але відштовхуватися є від чого. Наприклад, базовий Escalade коштує від $ 73 тис. А унікальний Lexani Escalade Concept One, створений в 2014 році з схожим оснащенням, потягнув на $ 320 тис. Він характеризувався прозорим дахом а-ля Maybach, а також кава-машина і електронний сейф.


Не пропустіть