Дорожні знаки майбутнього. Якими будуть ПДР (Фото)

Електромобілі, безпілотні або навіть літаючі автомобілі … Сьогодні все це здається нам чимось далеким і фантастичним, але прогрес може виявитися куди швидше, ніж можна припускати. Як же будуть регулювати рух транспорту в майбутньому, і взагалі, що нас чекає через десяток років? Якщо не менше …

Ось тобі приклади знаків майбутнього, які цілком можуть стати такими ж буденними, як сьогодні «Цегла» або «Поступися дорогою», пише topgir.com.ua

Смуга для підзарядки електромобілів

Жарти жартами, але ж сьогодні вже тестують “розумні” дороги, здатні заряджати електричні машини прямо в дорозі.

Смуга для руху транспорту з автопілотом

Дівчатка наліво, хлопчики – направо. В даному випадку маємо інструкції з водіння поки що традиційного і безпілотного видів транспорту. І це правильно, адже роботу по обличчю не даси, та й середній палець він навряд чи сприйме.

Працюють роботи

Знову таки потрібно попереджати, інакше можна ненароком обматюкати істоту зі штучним інтелектом, який лише викличе агресію своїм спокоєм. Загалом, корисний знак.

Рух автобуса-тунелю

Насправді це не майбутнє, а сьогодення. Адже в Китаї вже є автобус, що проїжджає над (!) Автомобілями.

До потягу Hyperloop

Не знаєш, що таке Hyperloop? Якщо коротко – це “вакуумний” поїзд, концепцію якого запропонував Ілон Маск. Він являє собою капсулу, яка їхала в спеціальних трубах в вакуумі … зі швидкістю понад 1000 км/год!