За що дівчата полюбили «Гелендваген»

Класичний брутальний позашляховик Mercedes-Benz G-класу з великою кількістю всіляких «начинок» і тюнінгом повільно, але вірно, завойовує жіночі серця. Розбираємося, в чому причини таких раптових переваг, пише autonews.com.ua.

Як кажуть самі представниці прекрасної половини людства, брутальність автомобіля підкреслює крихкість його власниці, даючи при цьому зрозуміти, що за нею ховається залізна воля і сталевий характер.

У той же час, за чіткими агресивними лініями кузова ховається витончений дизайн салону, який в залежності від уподобань може бути виконаний з тканини або ж шкіри designo.

В оновленому позашляховику все продумано до дрібниць і зроблено немов спеціально для дівчат. Якщо слухати музику, то тільки зі звучанням, як в концертному залі, завдяки акустичній системі об’ємного звучання Harman Kardon® Logic 7®, щоб відчувати себе на концерті улюбленого виконавця. А якщо вирушати в далеку дорогу, то тільки з мультиконтурними сидіннями (звичайно ж, з вентиляцією і підігрівом), щоб спина не втомлювалася і не хворіла.

Завдяки системі постійного повного приводу, електронній системі розподілу тягового зусилля 4ETS, а також системі курсової стійкості (ESP®) G-клас забезпечує більшу маневреність на поворотах і залишає незмінною високу прохідність по бездоріжжю. Тому чоловіки можуть бути спокійні – навіть сама тендітна дівчина може впоратися з керуванням Mercedes-Benz G-класу.


Не пропустіть