У Mercedes-Benz розповіли про розробку електричного позашляховика

Випуск люксових позашляховиків класу G з електромотором розрахований на новий сегмент потенційних клієнтів, заявив генеральний директор компанії Mercedes-AMG, керівник бізнес-підрозділів G-Class та Maybach концерну Mercedes Михайло Шибе, 3 травня повідомив портал Motor1.com.

«Ми намагаємось бути клієнтоорієнтованою компанією. Ми хочемо постачати те, що хочуть клієнти. І якщо їм потрібні двигуни V-8, то наша робота постачати дуже ефективні і дуже потужні двигуни V-8. Новий електромобіль відкриває нові можливості для наших дилерів. У нас з’являється можливість залучити клієнтів, яких ми, можливо, раніше залучити не могли»,— заявив Шибі.

Він також додав, що нова версія автомобіля G-класу випускатиме у трьох варіантах: з дизельним двигуном V8, шестициліндровим бензиновим двигуном та електромотором.

Mercedes-benz G-class, відомий також як Galendwagen – це повнопривідний позашляховик класу люкс, що випускається з 1979 року на потужностях австрійської компанії Magna Steyr. Прототипом автомобіля став військовий позашляховик Mercedes.


Не пропустіть