Hyundai готує семимісний кросовер Creta

Корейський автовиробник готує до випуску семимісну модифікацію кросовера Hyundai Creta. Така версія моделі призначена для ринку Індії. Як повідомляють місцеві ЗМІ, монтаж і переналагодження обладнання під виробництво новинки вже почалися на заводі в Ченнаї 15 червня.

Hyundai Creta з трьома рядами сидінь (+30 см до габаритної довжині) буде сходити з тих же виробничих ліній заводу, які з 16 березня випускають стандартні 5-місцеві кросовери другого покоління.

Лінійку моторів подовжена Creta швидше за все розділить зі стандартною моделлю. Остання пропонується в Індії з 1,5-літровим 115-сильним “атмосферником”, 115-сильним турбодизелем того ж об’єму і 1,4-літровим бензиновим турбомотором від KIA Seltos. Перший двигун поєднується з 6-ступінчастою МКПП або варіатором, другий – з 6-швидкісною МКПП або 6-ступінчастою АКПП, а третій – з 6-діапазонною МКПП або 7-ступінчастим “роботом” з подвійним зчепленням.

Зовнішність 7-місної Creta поки засекречена, але відмінності її не обмежуватимуться лише подовженим заднім звісом, кросовер помітно додасть у габаритах. Новинка також отримає хромовані ґрати радіатора з іншою «сіткою», злегка змінений передній бампер і додаткове бокове вікно.


Не пропустіть