Skoda офіційно розсекретила новий універсал (фото)

Разом з дебютом «зарядженої» версії RS чеський автовиробник представив і SUV-версію моделі з приставкою Scout.

«Нове покоління Octavia є одним з найбільш важливих оновлень моделей для Skoda в цьому році і є ключовою частиною в історії нашої марки. Ми ще більше вдосконалили основні переваги нашої ікони, а також зробили ще один важливий крок вперед з точки зору дизайну, можливості підключення і безпеки», – зазначив Бернхард Майєр, глава чеської марки.

Модель у виконанні Scout отримала пакет Rough-Road вже в базі, в який увійшли захист днища кузова і збільшений на 15 мм дорожній просвіт. При оснащенні двигуном 2.0 TDI потужністю 200 к.с. Skoda Octavia Scout може буксирувати причіп вагою до 2 000 кг.

Максимальна місткість багажника в сегменті збільшилася ще на 30 л до 640 л. Версію Scout можна доповнити також інноваційними повністю світлодіодними матричними фарами, які вперше доступні для Octavia і дозволяють водію їхати з постійно включеним дальнім світлом.

Клієнти можуть також вибрати мотор 2.0 TDI потужністю 115 к.с. і 1.5 TSI потужністю 150 к.с. Всі вони поєднуються з 6-ступінчастою механічною коробкою передач. Також буде доступна версія з 1,5-літровим TSI, який поєднується з м’якою гібридною технологією і 7-ступінчастим DSG.


Не пропустіть