Перше зображення «вбивцi» Land Cruiser вiд KIA пoтрaпилo в Мeрeжy (Фото)

Флагманський позашляховик виявився електрокаром.

KIA представила нове сімейство електрифікованих автомобілів, одним з яких є майбутній «вбивця» «Крузака». Зображення флагманського позашляховика було розсекречено 15 січня, на медіа-конференції в Сеулі, а потім потрапило в Мережу.

Корейський виробник пообіцяв випустити як мінімум 9 електрокарів, і в їх число входить великий розкішний позашляховик, який побореться на ринку з Toyota Land Cruiser і Nissan Patrol. Дивно, але саме на нинішній «Патрол» і схожа новинка від KIA. Принаймні, судячи з тизері.

Головний дизайнер KIA Карім Хабіб назвав нову модель «сильним і сміливим позашляховиком». На жаль, більше ніяких подробиць про цей автомобіль виробник не надав.

Раніше повідомлялося, що «вбивця» Land Cruiser від KIA і Hyundai виявиться позашляховиком довжиною понад 5 метрів з великим кліренсом і повним приводом з блокуваннями диференціалів і заниженою передачею. Тоді передбачалося, що під капотом авто розмістять 3,0-літровий 280-сильний дизельний V6 від Genesis GV80. Але, як стало відомо сьогодні, це буде електромобіль.