Китайський виробник тестує конкурента Toyota Land Cruiser Prado (Фото)

Китайський автовиробник GAC готується до зміни поколінь свого великого позашляховика GS8. В інтернеті напередодні з’явилися перші фотографії цієї моделі, зроблені під час її випробувань на дорогах загального користування.

У «Піднебесної» цей кросовер GAC продають під брендом Trumpchi. Зі зміною поколінь автомобіль істотно зміниться зовні, отримавши збільшену решітку радіатора і «ікла», а також інші задні ліхтарі. Чи стане кросовер крупніше, поки незрозуміло. Довжина актуальної моделі дорівнює 4835 мм при колісній базі в 2800 мм.

У салоні повинні з’явитися нова передня панель, інше рульове колесо і віртуальна «приборка», а також мультимедійна система з великим сенсорним дисплеєм.

Джерела кажуть, що, як і його попередник, новий Trumpchi GS8 буде спроектований на платформі Fiat, але ряд видань вказує на можливе використання для цієї моделі власної архітектури GPMA, випробуваної GAC в моделі Trumpchi GS4. Про те, які двигуни отримає автомобіль, поки не повідомляється. Актуальний кросовер в КНР продають з 2-літровим бензиновим 4-циліндровим турбомотором потужністю 252 кінські сили (390 Нм), поєднується з яким 6-швидкісний «автомат». Привід у цієї моделі безальтернативний передній.


Не пропустіть