Рідкісний позашляховик GMC Typhoon 1993 року випуску виставили на торги (Фото)

На аукціоні Bring a Trailer продають рідкісний GMC Typhoon 1993 року випуску. За майже 30 років автомобіль проїхав лише 438 кілометрів.

Виставлений на продаж екземпляр відрізняється спортивними налаштуваннями ходової частини, посиленим стабілізатором поперечної стійкості спереду та пневматичними елементами для підтримки кліренсу ззаду. Також машина обладнана модифікованими гальмами, 16-дюймовими дисками та аеродинамічним пакетом.

У салоні – натуральна шкіра чорного кольору. У список оснащення увійшли круїз-контроль, кондиціонер та аудіосистема з CD-програвачем.

Рушійною силою цього GMC Typhoon є 4,7-літровий турбодвигун V6 потужністю 285 кінських сил. Мотор працює у парі з 4-ступінчастою автоматичною трансмісією та системою повного приводу. Розгін з місця до «сотні» займає усього 5,3 секунди.

Остання ставка на авто – 60 888 доларів.

Нагадаємо, GMC Typhoon – американський автомобіль, що випускався з 1992 по 1993 рік на заводі в штаті Мічіган. Позашляховик збирався на платформі GMC Jimmy SUV 1991 року. Всього було випущено 4697 автомобілів GMC Typhoon.


Не пропустіть