Дуже рідкісний гіперкар McLaren виставили на продаж (Фото)

Британський дилерський центр Miller Motorcars виставив на продаж рідкісний гіперкар McLaren Speedtail. Вартість цього екземпляра може обчислюватись мільйонами доларів.

Високий цінник McLaren Speedtail обумовлений ​​не лише характеристиками та пробігом менше 600 км: компанія McLaren випустила лише 106 таких авто.

Цей екземпляр McLaren Speedtail є 97 за рахунком гіперкаром з вищевказаної партії. Кузов автомобіля пофарбований в екзотичний відтінок Burton Blue, який поєднується з елементами з карбону та чорним дахом. Схожа колірна схема була застосована і в обробці салону автомобіля, який обтягнутий шкірою двох відтінків: чорною для центрального сидіння та темно-синьою – для бічних.

Вартість гіперкара поки не озвучена.

Зазначимо, McLaren Speedtail почали випускати в 2019 році. Рушійною силою моделі є гібридна силова установка, що включає в себе бензиновий двигун 4,0 л M840T твінтурбо V8 746 к.с. 800 Нм та електричний мотор віддачею у 308 к.с. 347 Нм. Загальна потужність складає 1070 к.с. і 1150 Нм. Розгін від 0 до 300 км/год займає трохи менше 13 секунд.


Не пропустіть