У мережі показали 220-сильний седан Dacia Logan (Фото)

В ЄС виставили на продаж незвичайну версію седана Dacia Logan. Автомобіль 2020 року випуску перетворили на справжній спорткар.

Унікальний тюнінг Логана виконав румунський фахівець Космін Іон. Автомобіль серйозно змінився і тепер його вартість зросла до 35 тисяч євро.

Попри зовнішню схожість зі стандартним Dacia Logan, всі кузовні панелі нові та виконані зі скловолокна, а замість скла встановлений прозорий пластик. Це дозволило знизити масу до 1050 кг.

Усередині автівки прибрали все непотрібне для зниження ваги — оздоблення, шумоізоляцію, аудіосистему, кондиціонер. Натомість встановили трубчастий каркас безпеки, систему автоматичного пожежогасіння, а також спортивні кермо та сидіння.

Рушійною силою автівки є 2,0-літровий двигун Renault. Після доопрацювання її потужність зросла з 145 до 220 кінських сил. Двигун поєднується із 6-ступінчастою секвентальною трансмісією. Також була повністю перероблена ходова частина автомобіля — встановлені нові регульовані пружини підвіски INTRAX та гальма AP Racing.


Не пропустіть