Новостворений китайський бренд Yangang назвав дату виходу першої моделі

Суббренд китайської компанії BYD Yangang офіційно з’явиться на внутрішньому ринку в першому кварталі 2023 року. Про це повідомляє інтернет-портал Car News China.

За даними видання, Yangang з’явився власний логотип, а свою історію бренд почне з позашляховика R1, який вже називають китайським Land Rover Defender.

Основою для логотипу став китайський ієрогліф, що характеризує силу електрики. Його зигзагоподібна форма, за задумом, має уособлювати нові джерела енергії, які використовуються для виробництва автомобілів.

Разом із логотипом компанія анонсувала вихід свого першого позашляховика R1. У Піднебесній він з’явиться на початку наступного року. Серію шпигунських знімків у Мережі публікували наприкінці жовтня. Зовнішній вигляд електрокара Yangang продовжує тримати у секреті. Відомо, що позашляховик вийде з п’яти та семимісними салонами.

Крім цього, виробник обіцяє оснастити позашляховик силовою установкою потужністю 650 кінських сил. Топові комплектації можуть отримати чотири електромотори (по одному на кожне колесо), що забезпечить електромобілю високу маневреність та керованість на бездоріжжі.

Орієнтовна ціна на базову версію становитиме приблизно 800 тис. юанів, тобто майже 115 тис. доларів за актуальним курсом.