З’явилися перші зображення оновленого седана Hyundai Elantra (Фото)

Компанія Hyundai розпочала дорожні випробування оновленого седана Elantra сьомого покоління. Фотошпигунам вдалося зняти рестайлінгову модель під час тестів у Сполучених Штатах Америки.

Як передає MMR, шпигунські світлини новинки опублікувало видання Carscoops.

На фото седан прихований під спеціальними чохлами. Проте вже зараз можна сказати, що автомобіль отримає вузьку оптику, інші повітрозабірники, видозмінені бампери, об’єднані світлодіодною смужкою ліхтарі та нові ґрати радіатора. Знімків салону поки що опубліковано не було. Подейкують, що оновлену Elantra обладнають цифровою панеллю приладів і великим сенсорним дисплеєм мультимедійної системи.

Прем’єра автомобіля має відбутися наприкінці поточного чи на початку 2024 року. Технічні характеристики нової Елантри поки що не називаються.

На українському ринку актуальна версія седана Hyundai Elantra доступна з 1,6- та 2,0-літровими бензиновими двигунами MPi потужністю 127 та 159 к.с. відповідно. Менш об’ємний двигун пропонується з 6МКПП або 6АКПП, тоді як потужніший агрегат поєднується виключно із 6-ступінчастим «автоматом». Ціни на авто стартують від 764 700 грн.


Не пропустіть