Subaru починає приймати замовлення на оновлений хетчбек Impreza: названа дата

Компанія Subaru готується до старту продажів хетчбека Impreza нового (шостого покоління) на японському ринку. Прийом замовлень на новинку місцеві дилери бренду почнуть через два тижні, у четвер, 2 березня.

Зі зміною покоління хетчбек мало змінився зовні, але при цьому розбагатів в оснащенні: світлодіодна оптика тепер доступна йому вже в базовій комплектації, а екран мультимедіа, що отримала підтримку Apple CarPlay та Android Auto, у топових версіях зріс до 11,6 дюйма.

Молодшим у силовій лінійці залишився 2,0-літровий 152-сильний бензиновий опозитний мотор, а відроджене виконання RS отримає потужніший 2,5-літровий агрегат на 185 сил, який раніше встановлювався лише на старші моделі бренду. Трансмісія – безальтернативний варіатор Lineartronic, а повний привід тепер має електронну систему управління вектором тяги за допомогою штатних гальм.

У базову комплектацію нової Impreza входить фірмовий комплекс EyeSight наступного покоління, відмінний від попереднього оновленим програмним забезпеченням, збільшеним кутом огляду камер і наявністю додаткової, третьої ширококутної камери, що дозволяє електроніці краще розпізнавати пішоходів і велосипедистів, щоб, у разі чого, вчасно уникнути аварії.

Ціни на новий Subaru Impreza поки не оголошено.


Не пропустіть