Alpina анонсувала оновлення для B3 Touring на базі BMW 3-Series

Німецький тюнінговий спеціаліст Alpina працює над апдейтом свого автомобіля B3, побудованого на основі BMW 3-Series. Нещодавно було знято тести прототипу універсала B3 Touring невдовзі після тестування седана B3. Це оновлення стане другим для поточного покоління Alpina B3, перше з яких було випущено в 2023 одночасно з оновленням базової 3-Series від BMW.

За чутками BMW розглядає друге оновлення 3-Series, щоб підтримувати модель в актуальному стані до запуску її наступника з бензиновими двигунами, запланованого на 2027 рік. Хоча нові прототипи 3-Series поки не були помічені, наявність прототипів Alpina підтверджує можливість такого кроку. Очікується, що косметичні зміни торкнуться лише передньої та задньої частини автомобілів, без значних модифікацій в інших областях.

Існуюча модель B3 оснащена 3,0-літровим шестициліндровим двигуном Biturbo від M3 з потужністю 488 к.с., який, ймовірно, залишиться в оновленій версії. Alpina також пропонує дизельну версію D3 S на певних ринках. Обидва варіанти за замовчуванням мають 8-ступінчасту автоматичну коробку передач і систему повного приводу.

Очікується, що оновлена 3-Series від BMW буде анонсована як модель 2025 року, а B3 з’явиться на ринку через кілька місяців після цього. Передбачається, що основні покращення торкнуться інтер’єру, де очікуються покращені матеріали та можливі оновлення інтерфейсу, які також будуть застосовані до моделей Alpina.


Не пропустіть