У Китаї стартували продажі оновленого седана Nissan Sylphy

Японська компанія Nissan запустила в Китаї продаж оновленого седана Sylphy. Він отримав трохи змінену зовнішність, але при цьому зберіг ту ж моторну гаму і «старі» ціни.

Найближчий конкурент Toyota Corolla пропонується в 11 комплектаціях з двома типами силових установок на вибір. Це 1,6-літровий атмосферний двигун потужністю 135 кінських сил і 159 Нм крутного моменту, а також гібридна установка e-Power на базі 1,2-літрового двигуна сумарною потужністю 126 кінських сил і 300 Нм крутного моменту.

Вартість седана в базовому виконанні, як і раніше, стартує з позначки 98 800 юанів, що еквівалентно 14,5 тис. доларів за поточним курсом.

Нагадаємо, Nissan також виготовляє модель Bluebird Sylphy. Це компактний автомобіль японської компанії Nissan, створений на платформі MS, що випускається з переднім і повним приводом. Седани Nissan Bluebird Sylphy можна назвати флагманами C-сегмента в модельному ряду Nissan для внутрішнього японського ринку. На такій же платформі MS побудований цілий ряд автомобілів компанії Nissan для зовнішніх і внутрішнього ринків: Sunny, Almera, Sentra, Almera Tino, Wingroad та AD.


Не пропустіть