Lancia анонсувала появу нової моделі

Генеральний директор бренду Lancia Лука Наполітано представив перші зображення нового стратегічно важливого для компанії концепту під назвою Emozione Pu+Ra. Офіційна презентація шоу-кара, який стане уособленням стилю марки на найближче десятиліття, відбудеться 15 квітня.

«Концепт Lancia – це маніфест бренду на наступні десять років. Це повністю електричний концепт, що є еволюцією Lancia Pu+Ra Zero, тривимірної скульптури, представленої в листопаді минулого року в рамках Lancia Design Day. Концепт є першим автомобілем нової ери Lancia, який включає функції, які будуть присутні в майбутніх моделях з погляду дизайну, екологічності, технологій та електрифікації. Концепт Lancia буде представлений на прес-конференції Emozione Pu+Ra 15 квітня, і я впевнений, що він справить враження на всіх шанувальників марки Lancia по всьому світу», – заявив глава Lancia Лука Наполітано.

Наразі відомо, що новинка отримає інноваційний панорамний дах круглої форми та круглі світлодіодні задні ліхтарі, між якими розміститься назва італійського бренду.

Раніше повідомлялось, що Lancia планує випустити в Європі три нові моделі до 2028 року.


Не пропустіть